Buccaneer

In stock: Usually ships within 3-5 days.

Select all fields

BESKRIVNING

Såsom med Raider faller paddlare för Buccaneers utseende. Buccaneers sticker ut med sin stilrena, funktonella design. 450cm lång är Buccaneer en dagsturskajak med hög prestanda och uppenbara touring egenskaper likt längre havskajaker. Buccaneer har det lilla extra och är något utöver det vanliga när det kommer till dagturare.
Många paddlare söker efter en kajak som uppyller förväntningar kring prestanda men som samtidigt får höga betyg inom manövrering och komfort. 

Skrovet är specifikt designat för stabilitet, lättmanövrering samt kursstabilitet. Den fungerar utmärkt i alla vatten, insjö som skärgård. 

Buccaneer är utrustad med jsuterbara fotpedaler då roder är standard. Sittbrunnen är rymlig för smidig i- och urstigning med inbyggda vadderade lårstöd för bästa komfort och god kontakt med kajaken. Funktionell sits och ryggstöd för en ergonomist paddlingsposition. Givetvis vattentäta luckor i fören och aktern.

Tillverkad i styv, stryktålig, (100% återvinningsbar) 1-lagers polyeten gör Buccaneer underhållsfri och bekymmerslös med mycket lång livslängd.

 

  LEVERANS TILL DIN DÖRR

Vi leverar snabbt och smidigt till din dörr. Vi har lång erfarenhet och vi förstår att ta emot en kajak är inte som vilket paket som helst. Vi eller vår speditör kontatkar alltid dig för att göra upp om lämpligt leveranstid. Kajaker skickas normalt 2-3 vardagar efter du lagt beställning. Har du särskillda leveransönskemål eller anteckningar så kan du ange dom i meddelande rutan när du fyller i dina uppgifter i kassan.
 

 HÄMTLAGER

Betala din kajak på nätet och hämta hos ett av våra Kajakcenter:

Stockholm
Använd Promo Code "pampas" i kassan.

Point 65 Kayak Center
Ekelundsvägen 26
17173 Solna
08-663 01 06
stockholm@point65.se
Öppettider ⊳ Alla dagar 10-20

Göteborg
Använd Promo Code "lillabommen" i kassan.
Point 65 Kayak Center

Lilla Bommens Torg 2
41104 Göteborg
031-15 01 03
goteborg@point65.se
Öppettider ⊳ Alla dagar 10-18

SÄRDRAG

✔︎ Svensk design
✔︎ 1-Lagers stryktålig plast
✔︎ Bekvämt pris
✔︎ Prestanda bäst i klassen
✔︎ 2 vattentäta packutrymmen
✔︎ Ergonomisk sits & ryggstöd
✔︎ Roder som standard

 

KOM IGÅNG DIREKT!

Klicka här för att handla ett av våra förmånliga startpaket ⊳

 

Specifikationer

Längd 450cm
Bredd 63cm
Vikt 24kg
Kapacitet 145kg
Sittbrunn 83x46cm
För-lucka 24x24cm
Akter-lucka 44x26cm
Roder Ja
Garanti 1 år