Innovation in motion!

Vår Historia
Point 65°North är en magisk plats. En ö nära Skellefteå, hem för Gåsöre fyr. Byggt år 1881 och omgiven av hundratals skärgårdsöar, perfekt för kajakpaddling.

När Point 65 Kayaks Sweden grundades år 1996, var skönheten i dessa öar i kombination med uppfinningsrikedom och konstruktion av fyren essensen av vad vi ville uppnå.

Idag säljs Point 65s kajaker över hela världen och innovation är fortfarande vårt adelsmärke.

 
Vår Filosofi
Vi på Point 65 inser att ingen kajak modell passar alla. Vi är alla så olika, med varierande mål, smak, ambitioner och olika kompetens.

Alla inom Point 65s team brinner för det vi gör. Vi älskar att paddla och strävar efter att ge dig de bästa produkter som vi själva gillar att använda.

Medan många sporter kräver en lång utbildning innan du ens får delta, är kajakpaddling enkelt nog att du kan bege dig ut på ett äventyr på din allra första dag! Starta ute på vattnet med ett leende och en dag full av möjligheter! Det är en speciell typ av frihet!

När du känner att det kliar för att börja utveckla nya färdigheter, kan du arbeta med kantning, sidoförflyttning, paddeltag och mer genom att följa en bok, DVD eller en webbplats som kayakpaddling.net. Du kan lära dig av dina vänner, ta kurser på en klubb, Kajak Center eller vid ett symposium nära dig.

Ta med en vän, ha kul, var säker!